Wil je dieren fotograferen in het wild?

Het schiereiland Kamchatka ligt in het oosten van Rusland tussen de Zee van Ochotsk en de Beringzee. Het eiland telt 160 vulkanen waarvan er jaarlijks gemiddeld 6 van de 28 uitbarsten. Andere stomende elementen vinden we in de vele heetwaterbronnen en geisers. Daarnaast kent Kamchatka een prachtige wildlife met wilde dieren en een zeer rijke plantengroei.

De bekendste inwoner van het eiland is de Kamchatka beer. Deze bruine beer behoort tot één van de grootste soorten op aarde. Tijdens deze fotografiereis, staan we oog in oog met hem aan het Kurilskoye meer.

Capture highlights van Kamchatka

  • Walvissen spotten tijdens de 2-daagse oceaan expeditie

  • Verkenning van de actieve Mutnovsky vulkaan

  • Ongekende dieptes aan het kratermeer van Schtubelya

  • Beren fotograferen aan het Kurilskoye meer

We vertrekken op 1 September 2018 (volzet)

De reis voor 2018 is helaas volzet. Laat je gegevens achter in het formulier “afspraak maken” zodat je op de wachtlijst komt of je in te schrijven voor de reis in 2019.

2018/09/01 17:07:44

Adembenemende momenten tijdens deze reis

Ann Coppens reisde door Kamchatka en vond er de meest fotogenieke locaties om met jou te delen. Geen loze beloftes. Je zal close-encounters hebben met de Kamchatka beer en de échte wildlife van het eiland. Zowel over land als over zee beleef je prachtige momenten die je nog lang zullen doen terugdenken aan deze fotoreis in groep. Geen minuut zal je jezelf vervelen. Elke dag wordt ingevuld met de jacht op magnifieke beelden.

Kamchatka biedt je de buitengewone kans om op ooghoogte te fotograferen mét de perfecte achtergrond én de juiste lichtomstandigheden. De tips en tricks van onze ervaren fotografe krijg je er gratis bij.

Ann-coppens-best-of-travel

Fotograaf Ann Coppens

Ontmoet Ann

Kamchatka: reisprogramma

timeline_pre_loader
Begin fotografiereis naar Kamchatka

Zaterdag 1 september 2018

Brussel – Moskou 

Op maandag vertrekken we op de luchthaven van Zaventem en
dalen we neer in Moskou. Via een transfer begeven we ons naar ons
middenklasse hotel om er te overnachten.

Zondag 2 september 2018

Moskou (ontbijt)

We ontbijten in het hotel. In de namiddag verkennen we de stad onder
leiding van een ervaren gids. Voldoende tijd om deze bijzondere
stad op de gevoelige plaat vast te leggen. Overnachting in ons
middenklasse hotel.

Maandag 3 september 2018

Moskou – Petropavlovsk (ontbijt)

We ontbijten in het hotel, daarna vrije tijd in Moskou om zelf op ontdekking te gaan samen met fotografe Ann. Een transfer brengt ons terug naar de luchthaven waar we de reis verder zetten naar Petropavlovsk.

Dinsdag 4 september 2018

Petropavlovsk (diner)

In het hotel in Petropavlovsk bereiden we ons voor op het komende avontuur. We nuttigen hier een avondmaal alvorens de nacht in het hotel door te brengen.

Woensdag 5 september 2018

Petropavlovsk – Kamchatsky (ontbijt/lunch/diner)

Het avontuur gaat nu echt van start! De boot wacht ons op voor onze 2-daagse oceaan expeditie. Vanuit de boot gaan we op zoek naar walvissoorten en zeehonden. Houdt uw camera bij de hand want wie weet, spotten we een stellers zeearend. Neem uw zeemansbenen zeker mee want we overnachten op de boot.

Donderdag 6 september 2018

Avacha Bay – Petropavlovsk (ontbijt/lunch/diner)

Ontbijt met een frisse zeebries op de boot. We verkennen Avatsjabaai nog wat meer en schieten prachtige beelden vanop de boeg. Na het aanmeren, brengt een transfer ons terug naar het hotel waar we overnachten.

Ontdek het volledige programma in de brochure

Kamchatka in beeld

Brochure van Kamchatka downloaden

Nieuwsgierig wat Kamchatka te bieden heeft voor jou? Vul hieronder je gegevens in en download de brochure van Kamchatka vol met informatie over dit prachtige schiereiland.

Maak een afspraak online

Ben je enthousiast geworden over de fotografiereizen, maar wil je meer informatie ontvangen door middel van een persoonlijk gesprek? Dat is mogelijk! Vul hieronder je gegevens in en wij zullen je zo snel mogelijk contacteren om al je vragen te beantwoorden.

 

Brochure van Australië downloaden

Nieuwsgierig wat Australië te bieden heeft voor jou? Vul hieronder je gegevens in en download de brochure van Australië vol met informatie over dit prachtige land.

BROCHURE VAN IJSLAND DOWNLOADEN

Nieuwsgierig wat IJsland te bieden heeft voor jou? Vul hieronder je gegevens in en download de brochure van IJsland vol met informatie over dit prachtige eiland.