Fotografen met een passie voor natuur.

Ann Coppens en Tom Linsters zijn topfotografen met een passie voor natuur en leven in de wildernis. Zij nemen je mee op adembenemende reizen met onvergetelijke uitzichten. Naar Australië of naar Kamchatka.
Beleef samen met Ann en Tom de emotie van het perfecte beeld met de juiste belichting in een onvergetelijk kader. Verzamel momenten en herinneringen en geniet van een maatwerkreis met het kwaliteitslabel van Best of Travel. 

Ann-coppens-best-of-travel

Kamchatka: Fotograaf Ann Coppens

Ann Coppens is een bekroonde beroepsfotografe. Haar fascinatie voor natuur en wildlife is de rode draad door haar werk. Ze fotografeert dieren in hun natuurlijke habitat. Haar zoektocht naar het perfecte licht- en lijnenspel brengen beelden tot leven in een kader van rust en eenvoud zoals dat enkel in de ongerepte natuur te vinden is. In November 2016 werd Ann bekroond als Qualified European Photographer. Daarmee is ze de allereerste Belgische fotografe die deze kwalificatie ontvangt én dus de uitgelezen persoon om je mee te nemen op fotografiereis naar Kamchatka. Tijdens deze inspirerende trip deelt ze haar technieken om prijswinnende beelden te schieten en haar passie voor wildlife fotografie met de deelnemers.  

Ontdek Kamchatka

Australië: Fotograaf Tom Linster

Fotograaf en uitgever Tom Linster reisde van Australië tot in het noorden van Canada om de wereld vast te leggen in adembenemende beelden. Zijn lens zoekt intuïtieve natuurbeelden die diepe indrukken nalaten. Hij werkte als cameraman bij Man Bijt Hond in de rubriek “Buitenbeeld”. Fotograferen is voor Tom niet alleen een talent maar ook een passie. Dat bevestigt zijn eerste prijs in de Argusmilieu fotografie wedstrijd die hij drie jaar op rij op zijn palmares mocht schrijven. In 2015 bracht Tom zijn eerste fotoboek uit : ‘The Planet has the hots for us’ of vertaald ‘De planeet doet ons blozen’. In 2016 was hij te zien in de Laatste Show waar hij het boek ‘De natuur in beeld’ kwam voorstellen. Hiervoor trok Tom een jaar lang door de Vlaamse natuur. Tom is een natuurliefhebber en avonturier met een reputatie als fotograaf die langzaam bigger than life wordt. Hij reisde intensief in Australië en is dus de ideale gids voor jouw fotografiereis naar dit bijzondere continent.

Ontdek Australië
Tom-Linster-best-of-travel
Tom-Linster-best-of-travel

IJsland: Fotograaf Tom Linster

Avonturier en wildlife fotograaf Tom Linster weet als geen ander waar je in IJsland unieke beelden op de gevoelige plaat kan vastleggen. Digitaal of analoog. Met een top of the range camera of met een superpixel smartphone. Of direct met het blote oog op je eigenste netvlies voor de rest van je dagen.

De Best of Travel fotografiereizen omvatten een cocktail van alles wat IJsland te bieden heeft. En dat is meer dan je normaal in een mensenleven te zien krijgt. Orka’s spotten in Snaefellsnes? Spectaculaire watervallen zien? Of een onbekende ijsgrot ontdekken? In het land van ijs en vuur zal je volop fotograferen.

Dit is reisfotografie op basis van de travel experience van Best of Travel. In combinatie met Tom Linster is dit een ervaring die je niet mag missen.

Ontdek IJsland

Brochure van Kamchatka downloaden

Nieuwsgierig wat Kamchatka te bieden heeft voor jou? Vul hieronder je gegevens in en download de brochure van Kamchatka vol met informatie over dit prachtige schiereiland.

Maak een afspraak online

Ben je enthousiast geworden over de fotografiereizen, maar wil je meer informatie ontvangen door middel van een persoonlijk gesprek? Dat is mogelijk! Vul hieronder je gegevens in en wij zullen je zo snel mogelijk contacteren om al je vragen te beantwoorden.

 

Brochure van Australië downloaden

Nieuwsgierig wat Australië te bieden heeft voor jou? Vul hieronder je gegevens in en download de brochure van Australië vol met informatie over dit prachtige land.

BROCHURE VAN IJSLAND DOWNLOADEN

Nieuwsgierig wat IJsland te bieden heeft voor jou? Vul hieronder je gegevens in en download de brochure van IJsland vol met informatie over dit prachtige eiland.