We helpen je graag verder

Heb je nog vragen over onze fotografiereizen? Aarzel niet en neem contact op met één van onze Travel Experience Designers. We inspireren en adviseren je met veel plezier!

Openingsuren

Kom je graag langs? Maak vooraf een afspraak. Zo heeft je persoonlijke reisexpert alle tijd om je droomreis waar te maken.

Maandag t.e.m. vrijdag: 10.00u – 18.00u
Zaterdag enkel op afspraak

Stel je vraag via ons contactformulier

Adresgegevens

Koestraat 187
8800 Roeselare

tel. 051 700 516
fax 051 700 624

info@bestoftravel.be

Bedrijfsgegevens

V&D bvba
BTW BE0460017649 – RPR Kortrijk
Licentie: 1085 – IATA vergunning

Lid van het Garantiefonds Reizen
Lid van de beroepsvereniging VVR

Brochure van Kamchatka downloaden

Nieuwsgierig wat Kamchatka te bieden heeft voor jou? Vul hieronder je gegevens in en download de brochure van Kamchatka vol met informatie over dit prachtige schiereiland.

Maak een afspraak online

Ben je enthousiast geworden over de fotografiereizen, maar wil je meer informatie ontvangen door middel van een persoonlijk gesprek? Dat is mogelijk! Vul hieronder je gegevens in en wij zullen je zo snel mogelijk contacteren om al je vragen te beantwoorden.

 

Brochure van Australië downloaden

Nieuwsgierig wat Australië te bieden heeft voor jou? Vul hieronder je gegevens in en download de brochure van Australië vol met informatie over dit prachtige land.

BROCHURE VAN IJSLAND DOWNLOADEN

Nieuwsgierig wat IJsland te bieden heeft voor jou? Vul hieronder je gegevens in en download de brochure van IJsland vol met informatie over dit prachtige eiland.