Een fotografiereis naar Australië

Down under. Helemaal aan de andere kant van de aardbol. Het grootste eiland ter wereld. En ook nog het oudste continent der continenten. Van het Red Centre tot Ayers Rock. Bij zonsopgang. Of bij zonsondergang. Beiden even uniek en even onvergetelijk. 

Van het spectaculaire Sydney tot de magische stilte van de uitgestrekte Outback. Met eindeloze nationale parken en met unieke fauna en flora.

Op deze Best of Travel fototrip gaan we op zoek naar momenten en herinneringen die je onder de deskundige leiding van Tom Linster – sterfotograaf par excellence – op de gevoelige plaat kan vastleggen. 

Je combineert hierbij een onvergetelijke reis met een overvloed aan tips and tricks voor professionele fotografie. Twee in één, for a once in a lifetime experience.

Capture highlights van het grootste eiland ter wereld

  • Verken Sydney en Blue Mountains National Park

  • 4X4 ontdekking van de Outback met icoon Ayers Rock

  • Woestijndieren fotograferen bij Alice Springs

  • Boottocht in Kakadu National Park op zoek naar zoutwaterkrokodillen

We vertrekken op 9 Oktober 2018 (volzet)

De reis voor 2018 is helaas volzet. Laat je gegevens achter in het formulier “afspraak maken” zodat je op de wachtlijst komt of je in te schrijven voor de reis in 2019.

2018/10/09 09:00:00

Adembenemende momenten tijdens deze reis

Avonturier en wildlife fotograaf Tom Linster weet als geen ander waar je in Australië unieke beelden op de gevoelige plaat kan vastleggen. Digitaal of analoog. Met een top of the range camera of met een superpixel smartphone. Of direct met het blote oog op je eigenste netvlies voor de rest van je dagen. 

De Best of Travel fotografiereizen omvatten een cocktail van alles wat Australië te bieden heeft. En dat is meer dan je normaal in een mensenleven te zien krijgt. Koala’s spotten in de Blue Mountains? Boottocht op Yellow Waters, oog in oog met de gevreesde krokodillen? Down-Under wordt van boven tot onder west beleefd én gefotografeerd. 

Dit is reisfotografie op basis van de travel experience van Australië specialist Best of Travel. In combinatie met Tom Linster is dit een ervaring die je niet mag missen. 

Tom-Linster-best-of-travel

Fotograaf Tom Linster

Ontmoet Tom

Australië: reisprogramma

timeline_pre_loader
Begin fotografiereis naar Australië

Dinsdag 9 Oktober 2018

Amsterdam-Singapore

We verzamelen op Schiphol en vliegen met Singapore Airlines naar, wel ja, Singapore.

Woensdag 10 Oktober 2018

Singapore-Sydney

Vanuit Singapore vliegen we rechtstreeks naar Sydney. Op de luchthaven wacht er ons een transfer die ons naar Travelodge hotel brengt.

Donderdag 11 Oktober 2018

Sydney

In de voormiddag slaapt u uit of gaat u zelf op verkenning in de stad. Daarna starten we onze reis in de bruisende metropool Sydney. Het Sydney Opera House en de indrukwekkende Harbour Bridge met als achtergrond de uitnodigende haven zijn de perfecte opener voor onze trip.

12-13 Oktober 2018

Sydney – Blue Mountains National Park (lunch)

De drukte van de stad maakt de volgende 2 dagen plaats voor de rustgevende natuur van het Blue Mountains National Park. Onder leiding van een ervaren local ontdekken we alle geheimen van dit imposante gebied. Indrukwekkende panorama’s en uniek wildlife maken dit de uitgelezen locatie voor onze fotoshoots. We lunchen onderweg en keren in de late namiddag terug naar Sydney waar we weer overnachten in het Travelodge hotel.

Zondag 14 Oktober 2018

Sydney – Ayers Rock (lunch/diner)

Daarna ruilen we de drukte van de stad Sydney voor de stilte van de Outback. We vliegen naar het Red Centre, het rode hart van het land. Bij aankomst worden we opgewacht door onze lokale gids/chauffeur voor ons avontuur in het Rode Hart. In de outback reizen we met een 4×4 voertuig, zo kunnen we op verkenning weg van de platgetreden paden. Na de lunch trekken we richting Uluru (Ayers Rock) met excellente foto opportuniteiten voor deze grootste monoliet ter wereld. De magische zonsondergang mag natuurlijk niet ontbreken! Na ons diner rond het kampvuur genieten we een welverdiende nachtrust in onze comfortabele tent die uitgerust is met een echt bed. Er is zelfs een apart blok met toiletten en douches aanwezig!

Maandag 15 Oktober 2018

Ayers Rock – Olga ’s (ontbijt/lunch/diner)

We hebben een vroege start voor de zonsopgang bij Uluru en Kata Tjuta met voldoende tijd om de perfecte foto te maken! Hierna volgt een workshop dotpainting. In de namiddag nemen we uitgebreid te tijd om de koepelvormige rotsen van de Olga ’s te verkennen. Voor het diner nemen we de tijd om het natuurwonder Uluru te fotograferen bij een vlammend rood ondergaande zon. Ook de schitterende rotsformatie Kata Tjuta kan niet aan onze aandacht ontsnappen. We dineren en overnachten weer in ons tentenkamp in Ayers Rock.

Ontdek het volledige programma in de brochure

Australië in beeld

Brochure van Kamchatka downloaden

Nieuwsgierig wat Kamchatka te bieden heeft voor jou? Vul hieronder je gegevens in en download de brochure van Kamchatka vol met informatie over dit prachtige schiereiland.

Maak een afspraak online

Ben je enthousiast geworden over de fotografiereizen, maar wil je meer informatie ontvangen door middel van een persoonlijk gesprek? Dat is mogelijk! Vul hieronder je gegevens in en wij zullen je zo snel mogelijk contacteren om al je vragen te beantwoorden.

 

Brochure van Australië downloaden

Nieuwsgierig wat Australië te bieden heeft voor jou? Vul hieronder je gegevens in en download de brochure van Australië vol met informatie over dit prachtige land.

BROCHURE VAN IJSLAND DOWNLOADEN

Nieuwsgierig wat IJsland te bieden heeft voor jou? Vul hieronder je gegevens in en download de brochure van IJsland vol met informatie over dit prachtige eiland.